Primaire tabs

Effectieve oplossing voor het beheren van uw MG-MZG-gegevens
Présentation globale

MKG+

MKG+ laat de instelling toe om een gedetailleerde statistische toenadering te bekomen van zijn MG-MZG-gegevens en een financiële simulatie te realiseren in functie van de referentienormen van de FOD (gemiddelde nationale ligduur / DRG, verantwoorde activiteit, Nperclz, enz.).

Verbonden aan onze module G-BITS MKG+ onder QlikView, een volledige statistiekmodule is dan beschikbaar rond de MG- en VG-gegevens van de MZG.

Onze "Plus"

MKG+ laat de simulatie van referentiebedragen en de statistieken van prestatie-facturatie en de berekening van het verbruik van medicatie toe.

Dankzij de weergaven op de RIZIV nomenclaturen en de DRG's, geeft MKG+ de resultaten weer van deze statistieken onder de vorm van een boomstructuur tot aan het niveau van de RIZIV code of de DRG met zijn severity index.  De detailexport per verblijf (naar Excel of een tekst file) en de samenvattende tabellen van de referentiebedragen zijn beschikbaar via contextuele menu's.

Om meer te weten

Avenue de la Closeraie, 5

4000 Rocourt

Tél. : +32 4 224 94 10

Fax : +32 4 224 94 39

Mail : infocca@ccabe.com

Onze voordelen
  • Mogelijkheid van beheer van meerdere erkenningsnummers van meerdere instellingen of meerdere campussen
  • Automatische verbinding met de DRG Finder van 3M voor de DRG-berekeningen
  • Eenvoudige aanpassing van het referentiejaar zonder herberekening van de DRG's
  • De export van de simulatieresultaten naar Excel in detail per verblijf laat toe aan de gebruiker op een eenvoudige manier diepgaande gegevens te verifiëren
Updating

De referentienormen van de FOD van toepassing op de MKG+ (nationale gemiddelden van DRG, Lijst A, Lijst B, enz.) zijn bij elke wettelijke toepassing geactualiseerd door C-Ca.

Onze producten stellen u al meer
dan 20 jaar tevreden